2020-12-02 12:03

De ce „All I Want for Christmas is You'' este cea mai tare melodie de Crăciun

 |  13:04
De ce „All I Want for Christmas is You'' este cea mai tare melodie de Crăciun

A intrat în Official Singles Chart în 2007 și de atunci revine cu regularitate în Top 40 în fiecare lună decembrie. În Statele Unite ale Americii, cântecul „All I Want For Christmas Is You” a intrat în Top 40 pentru prima dată abia în 2012.

Lansată în preajma Crăciunului din 1994, melodia aceasta îi aduce anual solistei Mariah Carey aproximativ 426.000 de euro, în baza drepturilor de autor, potrivit unor calcule făcute de Daily Mail. În 2015 a fost cea mai descărcată piesă de Crăciun de pe Spotify.

Iată că în acest an, Mariah Carey sau The Queen of Christmas, le-a făcut fanilor un cadou special chiar înainte de Craciun: a lansat o nouă variantă a videoclipului piesei ''All I Want for Christmas is You''! Mai mult decât atât, artista a primit la rândul ei un cadou mult așteptat. După 25 de ani de la lansarea celebrei piese, aceasta a ajuns într-un final pe primul loc în topul Billboard Hot 100.

Noul clip a folosit secvențe înregistrate în timpul filmărilor de la videoclipul original, dar care nu au fost vizionate niciodată de public. „Am reușit!", a scris artista pe Twitter.

A scris-o în 15 minute

Scris și compus de Mariah Carey în colaborare cu Walter Afanasieff, cântecul a apărut inițial pe albumul „Merry Christmas” lansat de cântăreața americană și i-a adus acesteia venituri de 50 de milioane de dolari din vânzările pe plan mondial. Acesta a fost lansat în 1994. Mariah Carey a scris piesa în doar 15 minute. Inițial, ea nu voia să înregistreze  cântecul pentru că, în 1994, genul acesta era atribuit artiștilor mai în vârstă. Până la urmă, a făcut-o. Era luna august. Ca să intre în atmosfera de sărbătoare, a decorat studioul ca pentru Crăciun, deși afară era caniculă!

„All I Want For Christmas Is You” este unul dintre cele doar 142 de cântece din istoria Official Charts care a depășit pragul istoric de 1 milion de copii vândute în Marea Britanie. Printre alte piese de Crăciun care au reușit aceeași performanță de-a lungul anilor se află cântece precum “White Christmas”, interpretat de Bing Crosby, “Merry Christmas Everybody”, interpretat de Slade, și “Do They Know It’s Christmas?”, interpretat de grupul Band Aid.

Vezi mai jos noul videoclip!

https://www.youtube.com/watch?v=aAkMkVFwAoo&feature=emb_title


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE