2020-12-02 11:13

Dacă intri pe Instagram: Ce ai la dispoziție pentru schimburi de mesaje care NU nu lasă urme

 |  21:48
Dacă intri pe Instagram: Ce ai la dispoziție pentru schimburi de mesaje care NU nu lasă urme

Aflată deocamdată la stadiul experimental, o nouă funcţie a Instagram vine în sprijinul utilizatorilor care doresc să comunice cu alte contacte.

Aceasta fără ca schimburile de mesaje să apară în istoricul conversaţiilor. În modul Incognito, mesajele trimise dispar definitiv după închiderea ferestrei de conversaţie. În plus, pentru a semnala modul de comunicare ales, sesiunile de mesaje deschise în modul Incognito se vor purta pe un fundal negru, schema de culori amintind de implementarea Incognito folosită cu browserul Chrome.

Din păcate, după cum notează go4it.ro., noua opţiune pentru mesaje nu are un termen exact pentru debutul oficial şi nici nu nume final. Deocamdată, administratorii Instagram folosesc expresia “disappearing messages ”. Numele Incognito fiind doar o extrapolare făcută în raport cu browsere web care oferă de mult timp acest tip de funcţionalitate, menită să ofere utilizatorilor un nivel suplimentar de securitate şi intimitate la comunicaţiile desfăşurate prin Internet.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE