2021-07-24 07:15

Concert Dark Tranquillity la Bucureşti

 |  17:27
Concert Dark Tranquillity la Bucureşti

Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunţa un concert extraordinar al celebrei formaţii Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane.

Suedezii vor lansa în luna mai a acestui an albumul „Construct” şi au ales să-l dezvăluie şi publicului român printr-un spectacol incendiar.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ale subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Goteborg. În timp ce Norvegia era renumită pentru scena black metal, Suedia a urmat altă cale şi a dat naştere unor trupe-etalon pentru genul death metal. Încă de la începuturile scenei de la Goteborg, Dark Tranquillity s-a evidenţiat şi a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formaţia se poate lăuda cu nouă albume de studio, primul dintre ele, „Skydancer”, datând din 1989. Din America până în India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinaţie magnifică între agresivitate şi melodicitate, la care se adaugă o energie debordantă şi o comunicare excelentă cu publicul.

Dark Tranquillity la Bucureşti: un eveniment de excepţie care nu trebuie ratat sub nici o formă.

Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19.00, iar concertul este programat să înceapă la 21.00.

Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului) , prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639877-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE