2021-12-03 19:10

Concert Sting la Cluj, pe 15 martie 2022

 |  20:24
Concert Sting la Cluj, pe 15 martie 2022

Sting va susține concertul My Songs la BT Arena din Cluj-Napoca pe 15 martie 2022. Invitatul special al turneului este Joe Sumner. Biletele se pun în vânzare vineri, pe 12 noiembrie, la ora 11:00.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și că artist solo. Apreciat că fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man" care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucură să asculte "Englishman În New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message În A Bottle" și multe altele, scrie iabilet.ro.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE