2021-07-24 07:33

CONCERTE drive-in cu mai mulți artiști la Romexpo

 |  21:21
CONCERTE drive-in cu mai mulți artiști la Romexpo

Weekendul aduce numeroase evenimente în aer liber. Vineri seară, de pildă, la Romexpo, în Capitală, are loc un concert drive-in. Cei care doresc, pot ascultă muzică live, din propria mașină. Pe scenă vor urca, printre alții, Inna, Antonia și Roxen. Ca să fie în ton cu evenimentul, în loc de aplauze, artiștii vor fi claxonați.

În fiecare seară, până duminică, în parcarea de la Romexpo, oamenii vor ascultă muzică live din propria mașină. Sunt 11 artiști în total, printre care Antonia, Inna, Carla’s Dreams sau The Motans, dar vor fi și invitați surpriză.

Pentru concertul drive-in, în parcare pot intra până la 250 de mașini pe spațiile delimitate, pe principiul „primul venit, primul servit”. Cu cât șoferii ajung mai repede, cu atât au mai multe șanse să ocupe un loc cât mai aproape de scenă și să îi vadă pe artiști. Asta, bineînțeles, și în funcție de categoria de bilet pentru care au optat.

Pentru categoria A cu vizibilitate mai mare, doritorii au plătit de 150 lei, iar pentru categoria B, 100 lei.

Biletele se achită per mașina și în interior au voie patru persoane din aceeași familie sau doar trei din același grup de prieteni. Iar dacă doresc să comande ceva de mâncare sau o băutură, o pot face prin intermediul unei aplicații și o să fie serviți la geamul mașinii.

În contextul pandemiei, conceptul „drive-in” a prins tot mai mult teren, pentru că oamenii sunt dornici să ia parte la evenimente artistice, respectând în același timp și distanțarea socială.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE