2022-08-13 21:00

Cel mai mare eveniment de new media ART, în București. Ce puteți vedea în Piața Constituției

 |  22:28
Cel mai mare eveniment de new media ART, în București. Ce puteți vedea în Piața Constituției

Sâmbătă, 18 septembrie are loc cel mai mare eveniment de new media art din România, iMapp Bucharest 2021. Manifestația are loc începând cu ora 17:00, iar accesul este gratuit. Totuși toți românii care vor să participe trebuie să respecte reguli clare impuse de organizatori.

Nu mai puțin de șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Ungaria și România, se vor lupta pentru titlul iMapp Bucharest 2021. Lucrările acestora vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp.

Pe scena din Piața Constituției vor presta în deschidere DJ CS84 și trupa Subcarpați. Tema evenimentului de anul acesta este „The Show Must Go On”, iar conform organizatorilor, „prezintă domenii de impact în societatea contemporană (artă, muzică, sportul, educația și turismul), care au capacitatea de a se reinventa și de a asigura efervescența și dinamismul unei vieți care ne-a lipsit tuturor atât de mult”.

Evenimentul se deschide la ora 17:00, iar accesul este liber, fiind permis, în conformitate cu normele în vigoare, exclusiv persoanelor care prezintă documente care să ateste că sunt vaccinate cu schema completă, cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Mai mult, toți participanții vor trece printr-un triaj, care constă în termoscanarea participanților, iar temperatura maximă admisă este de 37,3°C.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE