2020-11-29 15:16

Ce va face cel mai MARE lanț de cinematografe din lume cu cei care vin la film

 |  20:55
Ce va face cel mai MARE lanț de cinematografe din lume cu cei care vin la film

AMC este cel mai mare lanț de cinematografe din lume și deseori dă tonul în acest domeniu. Desigur că acum este o situație specială, creată de situația pandemică. Situație care a generat anumite reguli și pentru lumea cinematografică, ori teatrală, cum ar fi distanțarea social și purtarea măștii. Iată însă că AMC face altceva.

Cel mai mare lanț de cinematografe din lume nu va cere clienților să poarte mască. Lanțul american de cinematografe a transmis că nu-și va obliga clienții să poarte mască după redeschiderea din această vară. Președintele grupului, Adam Aron, a declarat într-un interviu pentru Variety că prin această decizie dorește să evite “controversele”.

Vor intra într-un anumit tip de comerț

“Considerăm că ar fi contraproductiv să îi forțăm să poarte mască pe cei care sunt ferm convinși că nu este necesar”, a spus Aron.

Recent, conducătorii AMC au declarat că ar putea renunța la afacerea cu cinematografe, din cauza crizei de coronavirus. Acum, anunță că, desi nu vor obliga clienții să poarte măști, vor intra în comerțul cu acest tip de echipamente de protecție și vor vinde micilor întreprinzători cu prețul de 1$/bucata. “Probabil majoritatea clienților AMC vor purta mască din proprie inițiativă”, a mai spus președintele grupului.

Foto: The New York Times


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE