2020-10-20 11:53

Ce trupă CELEBRĂ va CONCERTA în ultima zi la UNTOLD

 |  15:38
Ce trupă CELEBRĂ va CONCERTA în ultima zi la UNTOLD

Cunoscuta trupă americană Black Eyed Peas va susţine un concert la Festivalul Untold, care se va desfăşura între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca, acesta urmând să aibă loc în ultima zi evenimentului. Pe lângă trupa americană, peste 200 dintre cei mai populari artişti din lume vor cânta la Cluj, precum The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun şi mulţi alţii.

“După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. Untold ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reuşit să-i convingă pe americani în acest an, pentru a le oferi un show de excepţie fanilor săi”, au precizat organizatorii.

Fanii festivalului care vor să-şi mai achiziţioneze bilete pentru ziua de duminică trebuie să ştie că mai sunt doar 5000 disponibile la preţul special de 225 de lei plus taxe. Preţul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe. Până în acest moment, peste 65.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat un abonament pentru cele patru zile. Preţul abonamentului este în acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi incep de la 225 lei plus taxe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE