2021-11-28 22:26

CARTEA zilei: "Bună dimineața, Verônica!", de Ilana Casoy și Raphael Montes

 |  22:37
CARTEA zilei: "Bună dimineața, Verônica!", de Ilana Casoy și Raphael Montes

Abordând subiecte precum feminismul, violența domestică, birocrația polițienească, ritualurile indigene și crimele în serie, Bună dimineaţa, Veronica! este un thriller politist plin de răsturnări de situație, cu o protagonistă puternică - Veronica Torres, o adevărată femeie a timpului ei, care își abandonează viața stabilă – familia perfectă și o slujbă în sistemul de stat – pentru a se lansa într-o lume crudă, unde își găsește, până la urmă, propria identitate.

Până de curând, viața funcționarului de poliție Verônica Torres era una liniștită, desfășurată conform ritualului birocratic și plină de visuri ce nu aveau să se împlinească niciodată. Săptămâna asta însă, o sinucidere neașteptată la care a fost martoră și un apel anonim de la o femeie care pretinde că viața îi este în pericol au deschis un abis înaintea ei.

Verônica se simte cuprinsă de teamă, dar știe că acesta este momentul de a-și demonstra calitățile de investigator și decide să se ocupe singură de ambele cazuri. Vârtejul de evenimente surprinzătoare declanșate de cercetările ei îi prilejuiește o întâlnire cu partea întunecată a naturii umane.  Deznodământul va fi unul cu totul neașteptat, prilej pentru a aștepta cu nerăbdare următoarele cărți din serie!

În 2016, Ilana Casoy publică, împreună cu Raphael Montes de Carvalho, thrillerul polițist Bom Dia, Verônica (Bună dimineaţa, Verônica!), sub pseudonimul Andrea Killmore, urmând ca, la cea de-a doua ediție a romanului, din 2020, scriitorii să își dezvăluie adevărata identitate.

Autorii lucrează la o continuare a acestui roman, care stă la baza serialului omonim Netflix.

Descoperă thrillerele braziliene la Editura Publisol!

Romanul “Bună dimineața, Verônica!” - de Ilana Casoy și Raphael Montes  este disponibil la un pret de 39,90 lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE