2021-11-28 23:16

Care sunt scurtmetrajele străine care au fost selectate la Anonimul 2021

 |  15:20
Care sunt scurtmetrajele străine care au fost selectate la Anonimul 2021

Zece filme străine au fost selectate în competiţia de scurtmetraj internaţional a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul 2021.

Potrivit anunţului făcut marţi de organizatori, au fost alese şi intră în concurs filmele „A Trip to Heaven” (Vietnam), regizat de Linh Duong, „Ant Hill” (Cehia), de Marek Naprstek (animaţie), „Binge Loving” (Belgia), de Thomas Deknop, „Dayie” (Ghana/ Belgia), de Antony Nti, „Dustin” (Franţa), de Naïla Guiguet, „Henet Ward” (Egipt), de Morad Mostafa, „Night Shift” (UK), de Zhizi Hao, „O Cordeiro de deus” (Portugalia, Franţa), de David Pinheiro Vicente, „Pain” (Noua Zeelandă), de Anna Rose Duckworth, şi „Sticker” (Macedonia de Nord), de Georgi M. Unkovski.

La finalul lunii iunie a fost anunţat că 13 producţii autohtone, alese din peste 80 de filme înscrise, vor face parte din competiţia de scurtmetraj românesc a celei de-a 18-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, care va avea loc între 9 şi 15 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE