2020-11-26 03:45

Bine de știut: Când vom merge LA TEATRU? Cum își restructurează stagiunea Teatrul Național din București

 |  14:14
Bine de știut: Când vom merge LA TEATRU? Cum își restructurează stagiunea Teatrul Național din București

În conformitate cu măsurile care decurg din aplicarea Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, sunt suspendate toate spectacolele, manifestările publice și celelalte activități desfășurate în incinta Teatrului Național I.L.Caragiale București pe toată perioada existenței stării de urgență.

Având în vedere aceste dispoziții legale, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” anunță că își va modifica structura obișnuită a stagiunii, care presupunea închiderea acesteia în  lunile iulie și august, urmând  ca, în acest an, în măsura în care contextul epidemiologic o va permite, să programeze spectacole pe toată perioada lunilor de vară-iunie-iulie și august.

Spectacolele din repertoriul curent al teatrului, inclusiv cele reprogramate, se vor juca pe scenele tuturor sălilor – Sala Mare, Sala Studio, Sala Pictura, Sala Atelier, Sala Mică, Sala Media – săli care dispun de aer condiționat și instalații de climatizare. De asemenea, vom redeschide stagiunea estivală în aer liber, la Amfiteatrul de 300 de locuri de pe acoperișul  TNB, în cadrul programului de mare succes, AMFITEATRU, nopți de vară SUS pe teatru (teatru, dans, muzică, film).

DA, jucăm la vară !

Actorii teatrului și corpul tehnic de scenă au fost consultați în legătură cu această propunere care presupune inclusiv reorganizarea vieții lor  private, reprogramarea concediilor cu familia,  a călătoriilor, a altor angajamente.  Răspunsul  unanim și solidar a fost “DA, jucăm la vară !”, potrivit unui comunicat al TNB.

“Dragi spectatori, suntem  convinși că veți răspunde și dumneavoastră acestui apel de a reveni la teatru, de îndată ce va fi posibil ! Vă așteptăm cu săli confortabile, atât cu spectacolele din repertoriul curent, cât și cu noile premiere, pe care încercăm să le pregătim între timp . 

Până la noi vești, vă reamintim că ne puteți găsi zilnic online, în cadrul programului de transmisii a Conferințelor TNB, pe care îl puteți consulta pe site-ul teatrului. Tot acolo puteți accesa turul virtual interactiv al teatrului. Întreprindem, totodată, diligențele necesare pentru a obține acordul tuturor autorilor implicați în realizarea spectacolelor din repertoriul TNB, pentru difuzarea on-line a unui număr de spectacole existente în arhiva noastră digitală. Vă dorim multă sănătate și sperăm ca programul nostru on-line să vă facă să ne simțiți și în acestă perioadă, aproape!”, se mai menționează în comunicatul Teatrului Național. .

Iată adresele unde TNB poate fi urmărit online

- canalul de youtube-http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti

- pagina de facebook a TNB- https://www.facebook.com/TNB.Ro/

- website-ul TNB, pe pagina https://www.tnb.ro/ro/livestreaming-tnb


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE