2024-04-25 11:59

Anunțul pe care fanii NEVERSEA nu doreau să-l audă

 |  11:20
Anunțul pe care fanii NEVERSEA nu doreau să-l audă

Festivalul Neversea a fost amânat pentru 2022. Decizia, spun organizatorii, a fost luată din cauză timpului prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ținut în cadrul actualelor condiții de pandemie.

Anunțul vine în condițiile în care, cu nici două luni în urmă, organizatorii spuneau că festivalul va fi reprogramat tot în acest an, fără a preconize o data anume.

”Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute - fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, a transmis pe Facebook organizatorii, care mai susțin că au ”făcut tot ce le-a stat în putință (și chiar mai mult)” pentru ca evenimentul să se țină anul acesta, însă au fost nevoiți să renunțe.

Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru Neversea 2021 vor fi informați prin email în privința opțiunilor lor.

În luna mai 2021, organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat că evenimentul nu va avea loc nici în acest an din cauza pandemiei, ediția a opta fiind amânată pentru anul viitor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE