2024-04-25 21:07

Un fost lider mondial s-a plictisit de tenis. Și-a prelungit “vacanța” până în vară

 |  10:06
Un fost lider mondial s-a plictisit de tenis. Și-a prelungit “vacanța” până în vară

Fostul lider mondial din tenisul feminin, Garbine Muguruza, pare că s-a plictisit de acest sport și a decis să-și prelungească pauza pe care și-o luase în utilmele săptămâni. Ea nu va participa la sezoanele pe zgură şi iarbă din acest an, ratând astfel turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, pe care le-a câştigat în 2016, respectiv 2017.

"Să petrec timp cu familia şi prietenii a fost cu adevărat benefic şi extraordinar, aşa că voi prelungi această perioadă până la vară. Prin urmare, o să-mi fie dor de sezonul pe zgură şi iarbă", a scris Muguruza pe contul ei de Instagram.

Sportiva iberică a disputat doar patru meciuri de la debutul acestui sezon, fără să obţină nicio victorie, scrie Agerpres. Ultima sa apariţie în circuit a avut în luna februarie, la turneul de la Lyon (Franţa), unde a fost învinsă în primul tur de adolescenta cehă Linda Noskova.

În vârstă de 29 de ani, Garbine Muguruza a fost numărul unu mondial în 2017 şi s-a aflat pe locul al treilea până la finele anului 2021, când a câştigat trei titluri WTA. Apoi, ea s-a confruntat cu o scădere acută de formă anul trecut, nereuşind să treacă de sferturile de finală la niciunul dintre turneele la care a luat parte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE