2024-04-25 14:03

Simona Halep, victorie fără emoții în primul tur la Australian Open

 |  11:23
Simona Halep, victorie fără emoții în primul tur la Australian Open

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open, după ce a trecut de Lizette Cabrera în două seturi, scor 6-2, 6-1.

În turul al doilea al întrecerii de la Melbourne, Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) o va întâlni pe Ajla Tomljanovic (27 de ani, locul 72 WTA).

Tot astăzi, Andreea Andreescu (20 de ani, 8 WTA) s-a calificat în turul II la Australian Open 2021, după ce a învins-o în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 138 WTA) scor 6-2, 4-6, 6-3.

Revenite în circuit după pauze lungi, Bianca Andreescu și Mihaela Buzărnescu au oferit publicului de la Antipozi un meci tare, echilibrat și cu multe momente spectaculoase.

În primul set, Bianca Andreescu, care nu a mai disputat un meci oficial din octombrie 2019. a dominat autoritar. A făcut două break-uri și s-a impus cu 6-2. Buzărnescu a fost depășită de jocul varianta al Biancăi, care a lovit puternic și bine plasat, și nu i-a putut pune presiune în game-urile de retur.

În setul doi, Buzărnescu și-a ridicat vizibil nivelul jocului. Buzărnescu a servit mai bine și a profitat de ezitările făcute de Andreescu, care nu a putut ține pasul cu Mihaela. Românca a făcut un break la scorul de 2-2, decisiv pentru câștigarea setului, pe care l-a câștigat cu 6-4.

Setul decisiv a început echilibrat, cele două jucătoare mergând cap la cap până la 3-3. Buzărnescu a avut trei mingi de break la 3-3, pe care le-a ratat, acesta fiind momentul decisiv al partidei. După ce a făcut 4-3, Bianca a mai câștigat trei game-uri și și-a adjudecat meciul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE