2024-04-20 13:49

Simona Halep, eliminată de la Australian Open. Serena Williams a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-3

 |  12:16
Simona Halep, eliminată de la Australian Open. Serena Williams a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-3

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open de Serena Wiliams, în sferturile competiției, Serena Wiliamscâștigând meciul cu scorul de 6-3, 6-3.

La finalul meciului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat partida și a spus că Simona a greșit pentru că nu și-a asumat mai multe riscuri contra multiplei campioane de Grand Slam.

„Serena nu a fost imbatabilă azi, a avut și momente de slăbiciune și rigiditate. În special la mingile joase, când a flexat mai greu genunchii. În schimb, cum i-a săltat mingea Simona, lovitura a venit exploziv și necruțător, în special lovitura de dreapta, din partea Serenei.

Simona nu a ținut seama de asta. A încercat stânga-dreapta, a încercat să țin mingea, dar fără ca la un moment dat să încerce să trimită o minge decisivă. Asta nu am înțeles. De ce Simona nu și-a asumat mai multe riscuri? Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, 6-2, 6-0, dar să o fi văzut la un moment dat că își asumă riscuri, că încearcă să joace mai tăios cu Serena.

Dar, asta e. S-a aflat în fața celei mai mari jucătoare din toate timpurile. De aceea nu m-a întristat această victorie. Regret că nu a făcut mai mult, deși putea, pentru a echilibra jocul”, a declarat CPT la Digi 24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE