2020-10-28 10:36

Simona Halep ar putea participa la US Open

 |  23:32
Simona Halep ar putea participa la US Open

Simona Halep ar putea participa la US Open, turneu care se va desfășura între 31 august și 13 septembrie, jurnalista Stephanie Myles anunțând pe Twitter că jucătoarea de tenis se regăsește pe lista cu numele celor care vor lua parte la turneul de Grand Slam de la New York, scrie gsp.ro.

Cu toate acestea, această mișcare nu înseamnă neapărat că românca va și merge în SUA. Decizia de a participa sau nu va fi luată în apropierea debutului întrecerii, potrivit declarațiilor membrilor echipei sale.

Reamintim că sportiva a declarat, în iunie, că nu intenționează să joace la New York, ”având în vedere condițiile prezentate în anunțul US Open”.

Aceasta a anunțat că ar putea boicota US Open „nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu”.

„Cu siguranță că am dubii mari să particip în astfel de condiții. Nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu. Nu ar fi deloc o tranziție deloc ușoară pentru corpul nostru. Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneele să se joace și că mulți jucători traversează perioade dificile, dar este o decizie personală pe care trebuie să o luăm. Este important să înțelegem faptul că fiecare are nevoi diferite și că suntem nevoiți să luăm decizia optimă pentru sănătatea și cariera noastră", a spus aceasta, recent, pentru New York Times.

Cu toate acestea, Halep a spus că ar putea să-și reconsidere poziția în cazul în care situația s-ar îmbunătăți până la termenul de intrare la jumătatea lunii iulie și a informat USTA și Turul WTA pentru femei despre decizia ei.

„Aș dori să subliniez că decizia mea nu este definitivă”, a adăugat ea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE