2020-10-28 09:51

Sfârșitul unei povești incredibile

 |  16:04
Sfârșitul unei povești incredibile

Gemenii Bob şi Mike Bryan, cei mai titraţi jucători de dublu din istoria tenisului, au decis să se retragă din carieră după 22 ani. Și nu într-un moment oarecare, ci chiar înainte de US Open, Grand Slam la care şi-au făcut debutul în 1995. Fraţii Bryan (42 ani) au câştigat 119 titluri, un record în era tenisului profesionist, în care amintim 16 Grand Slam-uri, 39 turnee ATP Masters 1000 şi 4 trofee în Turneul Campionilor. Ei şi-au încheiat cariera cu un bilanţ de 1.108 victorii şi 359 înfrângeri.

''Simţim că e momentul potrivit să ne retragem. Am petrecut peste 20 de ani în ATP, iar acum privim înainte spre un nou capitol al vieţii noastre. Ne simţim binecuvântaţi că am putut juca dublu aşa de mult timp. Suntem recunoscători că am avut oportunitatea să jucăm la începutul anului şi ne luăm la revedere de la fani'', a declarat Mike Bryan.

Perechea din California a deţinut şefia clasamentului ATP la dublu timp de 438 săptămâni, iar la JO 2012 de la Londra au cucerit aurul olimpic, iar în 2007 au contribuit la succesul SUA din Cupa Davis, scrie Agerpres.

''Suntem mândri de modul în care ne-am dedicat complet jocului. Loialitatea unuia faţă de celălalt nu a fost niciodată zdruncinată şi părăsim tenisul profesionist cu zero regrete. Ne va lipsi competiţia şi camaraderia dintre jucători. Ne va lipsi emoţia pregătirii unui meci mare şi să jucăm în strigătele fanilor'', a adăugat Bob Bryan.

Mike are în plus două titluri de Grand Slam, obţinute alături de Jack Sock în 2018, perioadă în care Bob a fost indisponibil din cauza unei accidentări la şold.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE