2024-04-20 10:08

Prima reacție a lui Novak Djokovic instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei sale de intrare în Australia

 |  15:54
Prima reacție a lui Novak Djokovic instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei sale de intrare în Australia

Novak Djokovic a oferit o primă reacţie după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia. Nole susține că este mulţumit şi îi este recunoscător judecătorului care a analizat cazul său.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a scris Dkokovic, într-o postare pe Twitter.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

"Novak este liber. În urmă cu câteva minute, s-a antrenat pe un teren de tenis. A venit în Australia să joace tenis, să încerce să câştige un alt Australian Open. Nouă, ca familie, ne-a fost foarte greu, suntem foarte emoţionaţi pentru fratele meu. Este foarte greu să-l apăr pe Novak şi să nu jignesc pe nimeni în acelaşi timp. Suntem luptători pentru dreptate şi statul de drept. Am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile şi pentru a arăta tuturor din lume că trebuie să-i trimitem dragoste lui Novak", a declarat Djordje, fratele lui Djokovici, care i-a mulţumit judecătorului care a pronunţat sentinţa pentru că a analizat cazul "serios" şi "a analizat fiecare fapt".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-10

In legatura cu acest articol...

Breaking: Tatăl lui Djokovic anunță: Fiul meu a fost arestat și vor să-l deporteze ilegal




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE