2021-01-17 01:33

Mihaela Buzărnescu a ajuns în ultimul tur al CALIFICĂRILOR de la Australian Open

 |  23:00
Mihaela Buzărnescu a ajuns în ultimul tur al CALIFICĂRILOR de la Australian Open

Mihaela Buzărnescu s-a calificat marți seara în ultimul tur al calificărilor pentru Australian Open, primul Grand Slem al anului în calendarul competițional internațional. Românca a învins-o în trei seturi, 2-1, pe americanca Claire Liu, scor pe seturi 7-6, 2-6, 6-4.

Buzărnescu a început bine și a luat 2 break-uri, ducâd scorul la 4-1, însă a fost apoi egalată (4-4), cele două ajungând cu setul la tie-break. Americanca a avut un avantaj confortabil de 5-2, însă Mihaela e revenit și s-a impus 8-6, pentru 1-0 la seturi.

În setul 2 Buzărnescu a lăsat garda jos și a fost surprinsă de adversara sa, ocupantă a locului 218 în clasamentul WTA, care a câștigat categoric cu 2-6, egalând la seturi.

În debutul setului decisiv, românca a pierdut primul serviciu și părea că nu își revine după eșecul din setul anterior. A făcut însă imediat rebreak-ul, după care cele două și-au câștigat propriul serviciu. La 5-4 pentru Buzărnescu, Liu a cedat servicul, compatrioata noastră valorificând a doua minge de break, set și meci din cele 3 disponibile.

Buzărnescu revine în forță pe terenul de tenis, ea absentând din luna septembrie, când se accidentase în primul tur al calificărilor de la Openul francez.

În ultima partidă, ce o poate duce pe tabloul principal la Australian Open, Buzărnescu o va întâlni miercuri pe americanca Withney Osuigwe, numărul 161 mondial.

(sursa: Mediafax)


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE