2024-04-25 15:32

LINZ. Semifinala Simona Halep și Jaqueline Cristian nu va mai avea loc

 |  18:57
LINZ. Semifinala Simona Halep și Jaqueline Cristian nu va mai avea loc

Mult așteptată semifinală românească de la Linz dintre Simona Halep și Jaqueline Cristian nu va mai avea loc.

Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, Simona a anunțat că din cauza unei accidenări la genunchi nu va mai putea juca împotriva compatrioatei sale.

"Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri (n.r. cu Jasmine Paolini). Aș fi făcut orice pentru a putea juca, dar genunchiul este umflat și mă doare, iar jocul nu ar face altceva decât să înrăutățească lucrurile. Vreau să le mulțumesc mult organizatorilor turneului și fanilor de aici" - Simona Halep, pe contul personal de Twitter.

În atare condiții, Jaqueline se califică în finala de la Linz fără să joace. Aceasta o va avea adversară în ultimul act pe câştigătoarea meciului dintre americancele Alison Riske, locul 73 mondial şi favorită 8, şi Danielle Collins, locul 29 WTA şi cap de serie 3.

Câştigătoarea turneului va fi recompensatăt cu un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte, în timp ce învinsa din finală va primi pentru parcursul de pe tabloul principal 13.224 de euro şi 180 de puncte.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE