2024-04-19 04:20

Cum o APĂRĂ Sorana Cîrstea pe Simona Halep: "Nu e de joacă"

 |  13:12
Cum o APĂRĂ Sorana Cîrstea pe Simona Halep: "Nu e de joacă"

Tenismena Sorana Cîrstea a oferit un detaliu interesant din viața tenismenilor profesioniști, care înlătură suspiciunea că Simona Halep s-ar fi putut dopa intenționat. Cîrstea arată faptul că fiecare tenismen are o aplicație în care trebuie să comunice, în fiecare zi, unde se află și să fie disponibil pentru testare.

"Este această aplicație în care tu, în fiecare zi, trebuie să dai o oră în care poți fi testat. Pe noi ne testează în turnee, dar avem acest program care te testează și în afara turneelor. Când vor ei, fără să anunțe. Și tu, în fiecare zi, ai aplicația și spui: "Eu, în general, sunt acasă dimineață, între orele 6-7".

Trebuie să dai o oră în care ei pot veni să te testeze. De foarte multe ori, dimineața, la ora 6, aud că bate la ușă cineva. Îți vin acasă, mi-au venit și săptămâna trecută. Vin constant.

Tu, practic, trebuie să fii disponibil o oră pe zi în care ei să poată veni să te testeze. Oriunde! Nu contează că, săptămâna viitoare, plec în Franța. Eu trebuie să dau adresa de la hotelul din Franța și ora la care mă vor găsi.

Am avut și trei controale într-o săptămână. Dacă ai trei "Missed test" (n.r. – dacă sportivul nu e disponibil pentru testarea antidoping), ești suspendat doi ani. Nu e de joacă", a explicat Cîrstea în podcastul "La Fileu".

foto: gsp.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE