2024-04-18 05:07

Când are loc a doua ediție a Transylvania Open

 |  17:26
Când are loc a doua ediție a Transylvania Open

Ediţia a doua a turneului feminin de tenis Transylvania Open WTA 250 se va desfășura în perioada 8-16 octombrie. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena. Vor participa 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu, iar în joc vor fi puse 280 de puncte WTA (pentru campioană) şi premii de în valoare de 275.000 de dolari. Datele au fost stabilite de oficialii WTA şi au fost făcute publice de curând. Afişarea calendarului pentru a doua parte a anului a fost decalată din cauza evenimentelor din Ucraina, care au influenţat locurile de desfăşurare ale unor turnee.

"Cluj-Napoca a fost anul trecut singurul oraş din Europa cu două turnee WTA: Winners Open şi Transylvania Open. Amândouă au fost competiţii care s-au bucurat de un real succes. Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA şi vom merge în continuare cu Transylvania Open. Este un turneu care cu siguranţă va deveni o tradiţie şi care are toate şansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiţie puternică indoor, cu jucătoare de top şi cu miză mare", a declarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.

Prima ediţie a Transylvania Open a însemnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial şi două câştigătoare de Grand Slam: Simona Halep şi Emma Răducanu. Miza fost una uriaşă: la turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câştigat de cea care a obţinut trofeul Transylvania Open, estoniana Anett Kontaveit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE