2024-04-20 11:03

Bianca Andreescu și-a dat afară antrenorul care a dus-o în ELITA tenisului

 |  17:44
Bianca Andreescu și-a dat afară antrenorul care a dus-o în ELITA tenisului

La doar o săptămână după ce a fost eliminată prematur de la French Open, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 7 WTA, și-a concediat antrenorul, pe Sylvain Bruneau, cu care colabora de mult timp, omul de care se leagă ascensiunea incredibilă a sportivei.

"Cu mare regret, aş dori să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de multă vreme, Sylvain, şi cu mine am decis să punem capăt relaţiei noastre incredibile de colaborare. Prietenia noastră va rămâne pentru totdeauna... au fost patru ani uluitori... Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realuzat împreună şi pentru amintirile extraordinare. Sylvain a fost mai mult decât un antrenor... el face parte din familie", a anunţat jucătoarea în vârstă de 20 de ani, pe Twitter.

Sub comanda acestuia, Bianca a avut un an 2019 senzațional, în care a câştigat turneele de la Indian Wells, US open şi Toronto, scrie News.ro. Apoi, la Turneul Campioanelor din luna octombrie a aceluiași an, sportive a suferit o accidentare la genunchi, lipsind foarte mult timp de pe teren.

La ediția din acest an de la Roland Garros, Bianca Andreescu a fost eliminată în primul tur, cu scorul de 6-7 (1), 7-6 (2), 9-7, de Tamara Zidansek din Slovacia, locul 85 WTA, care a ajuns ulterior în semifinale.

 

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE