2021-11-30 01:22

Anunț-ȘOC al Simonei Halep. S-a despărțit din nou de Darren Cahill!

 |  14:34
Anunț-ȘOC al Simonei Halep. S-a despărțit din nou de Darren Cahill!

Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat, miercuri, despărţirea de antrenorul Darren Cahill. Este a doua oară când cei doi începtează colaborarea, prima fiind în luna noiembrie 2018, atunci la cererea antrenorului, care a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. La fix un an, Halep și Cahill au reluat “relația profesională”.

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris ea, pe reţelele de socializare.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar alături de australian Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA. După despărţirea de Cahill, românca a avut în 2019 o scurtă încercare de a lucra cu belgianul Thierry Van Cleemput, imediat după Australian Open, dar cei doi au renunţat după turneul de la Doha, explicând ruptura printr-o lipsă de compatibilitate.

În luna martie 2019, Simona Halep a anunţat colaborarea cu antrenorul român Daniel Dobre, care a culminat cu câştigarea titlului la Wimbledon, în iulie. În 2020, Simona a reluat pregătirea cu Darren Cahill.

Halep s-a confruntat în acest sezon cu câteva accidentări, dintre care una foarte gravă a ţinut-o departe de tenis din mai până în august, ratând turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, precum şi Jocurile Olimpice de la Tokyo, fapt ce a dus la ieşirea sa din top 10.

„Antrenorul Simonei, din zvonuri, câștigă un milion de euro pe an!”, a declarat Horia Tecău la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE