2020-10-20 22:56

Anunț BOMBĂ al Simonei Halep!

 |  15:25
Anunț BOMBĂ al Simonei Halep!

Simona Halep, numărul 2 mondial, a decis, din motive legate strict de riscurile legate de pandemia de Covid-19, să nu participe la US Open, turneu de Grand Slam care se va disputa la New York.

„După ce am luat în calcul toți factorii și circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători la New York pentru a juca la US Open. Mereu am spus că voi lua decizia cu inima și, de aceea, prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că organizatorii au muncit serios ca acest eveniment să aibă loc și le doresc succes tuturor celor care participă”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Multe aclte jucătoare mari au spus pas

Halep, care a câştigat duminică, turneul de la Praga, primul la care a participat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, se alătură altor jucătoare cunsocute care au spus pas participării la Marele Șlem de pe tărâm american.

Trei dintre cele patru semifinaliste ale ediţiei din 2019 au decis să nu joace la US Open, elveţianca Belina Bencic, locul 8 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 WTA, campioana en titre, şi ucraineanca Elena Svitolina, locul 5 WTA.

Numărul unu mondial Ashleigh Barty, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA, şi rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 32 WTA, câştigătoarea US Open din 2004, au făcut aceeaşi alegere din cauza riscurilor pentru sănătate legate de pandemia de coronavirus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE