2024-04-23 12:13

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

 |  09:00
Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid, după ce, cu Zizou pe bancă, Real Madrid n-a câştigat nimic în acest sezon. Pentru francez există soluţiile Juventus Torino, naţionala Franţei sau un an sabatic. Lista ibericilor îl cuprinde şi pe italianul Antonio Conte, care a demisionat de la Inter Milano.

Zinedine Zidane, în vârstă de 48 de ani, a luat decizia de a plecat de la Real Madrid de ceva vreme. Întâi le-a comunicat-o jucătorilor, iar apoi a transmis-o și clublui. Lipseşte doar anunţul oficial, care este o formalitate, consideră presa spaniolă, informează Mediafax.

Zizou are oferte. Juventus Torino îl vrea în locul lui Andrea Pirlo.

Francezul a fost jucător important la Juve şi se bucură de faptul că „Bătrâna Doamnă” are biletele pentru Liga Campionilor.

La Real Madrid, Zidane a fost chemat prima oară în ianuarie 2016, pentru a-l substitui pe Rafa Benitez. A demisionat surprinzător, după ce câştigase de 3 ori Liga Campionilor, în 2018, Zidane a fost chemat din nou de Florentino Perez, în martie anul următor, implorat de preşedinte după eşecurile cu Lopetegui şi Solari.

Există, de asemenea, trei nume pentru Madrid. Se părea că italianul Massimiliano Allegri câştigase primul loc pe lista de dorinţe a lui Florentino Perez, depăşindu-l pe Raul, aflat în prezent la conducerea Castiliei, ca şi Zidane în 2016.

În ultimele ore au modificat totul. Demisia lui Antonio Conte de la Inter Milano, campioana Italiei, a urcat acţiunile antrenorului, care s-a mai afalt aproape de banca albilor în octombrie 2018.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE