2024-04-20 16:18

VIDEO David Popovici, după performanța de la Roma: ”Sunt unul dintre RECHINI acum. Am fost dintotdeauna”

 |  21:38
VIDEO David Popovici, după performanța de la Roma: ”Sunt unul dintre RECHINI acum. Am fost dintotdeauna”

La scurt timp după festivitatea de premiere, David Popovici s-a oprit pentru a le da autografe fanilor care îl așteptau entuziasmați după încă o performanță uluitoare - aurul european la 200 m liber!

"E un timp foarte bun, am coborât fix cum voiam, sub 1:43. Nu mi-am propus neapărat un timp pentru această cursă, dar cred că am reușit fix ce voiam", a declarat David Popovici pentru TVR.

"Sunt foarte mulțumit, e o a doua cursă foarte bună, mă îndrept cu viteză spre a treia, cea de 400, un teritoriu necunoscut, dar vom vedea ce iese și de acolo", a adăugat el.

"Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț, la propriu slăbuț, mi-ar trebui mai multă masă, mai multă putere, mai mulți mușchi, pentru că e o cursă de ultra-sprint și mai durează puțin până ajung și acolo", a subliniat el, răspunzând întrebărilor adresate de corespondenta TVR, Alberta Forgiarini.

"Da, m-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine", a admis Popovici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-15

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Presa internaționează îl elogiază pe David Popovici: ”E SINGUR pe planeta lui”

VIDEO ”Extraterestrul” David Popovici face din nou istorie! AUR și RECORD mondial și la proba de 200 m liber




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE