2024-04-20 09:51

VIDEO Construcție de tot RÂSUL! Cum arată peluza noului stadion din Târgoviște

 |  22:49
VIDEO Construcție de tot RÂSUL! Cum arată peluza noului stadion din Târgoviște

Peluza noului stadion de 15 milioane de euro din Târgovişte a stârnit râsul și furia internauților. Lucrările de modernizare la stadionul din Târgoviște au început în anul 2019.

Șansele ca stadionul din Târgoviște să fie inaugurat conform estimărilor primarului, în week-end-ul 9-11 decembrie, sunt extrem de mici. Lucrarea este departe de finalizare și conține o serie de probleme tehnice.

Pe lângă faptul că încă nu are toate scaunele montate şi nici pista de atletism nu a fost instalată, într-un video postat pe Youtube se observă şi o problemă inedită, care poate fi uşor numită „tipic românească”.

Autoritățile nu au obținut acceptul de a demola o clădire aflată la câțiva metri de stadion. Arhitecții au fost nevoiți să improvizeze. Un sector al Tribunei I a fost construit în jurul clădirii buclucașe, lucru care se observă în imaginile postate pe Youtube de un vlogger din Târgoviște.

La finalul lunii septembrie, Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, dădea asigurări că arena va fi funcțională în această iarnă, potrivit Gsp.

„În privința primului meci pe noua arenă, reiterez faptul ca finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor și facem toate eforturile ca debutul pe stadionul modernizat să se producă cu FCSB, pe 9 decembrie, acesta fiind primul meci de pe teren propriu din luna decembrie.

Și da, dincolo de alte comentarii, cred că acum este evident pentru toată lumea că foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei”, spunea Cristian Stan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-29

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

SUPORTER
30 Noi 2022

Clădirea cu pricina este Casa Armatei, și a fost acolo ca și stadionul, încă de la început. Dacă vă uitați pe fotografii mai vechi ale stadionului, de acum 10, 20, 30 sau 40 de ani, veți vedea că așa a arătat mereu. Ceea ce nu înseamnă că este în regulă. La cât a costat acest stadion refăcut și micșorat, puteau construi altul nou de la zero.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE