2024-04-17 00:21

VAR-ul în Liga 1 se lasă așteptat. Când vom putea avea arbitraj video la meciuri

 |  17:16
VAR-ul în Liga 1 se lasă așteptat. Când vom putea avea arbitraj video la meciuri

Atât de mult așteptat de fotbaliști și conducerile cluburilor din Liga 1, arbitrajul video se lasă așteptat. Conform informațiilor Gsp.ro, sistemul VAR nu va fi implementat în acest sezon în Liga 1, nici măcar în fazele play-off și play-out. Tehnologia arbitrajului video ar urma să fie adoptată începând cu stagiunea următoare.

Din informațiile GSP, cluburile din prima divizie au fost informate de către Liga Profesionistă de Fotbal că din ianuarie 2021 se vor derula procedurile de pregătire a operatorilor și arbitrilor. Se estimează că trainingul va dura aproximativ 6 luni.

Astfel, Liga 1 va beneficia, cel mai probabil, de sistemul VAR din ediția 2021/2022. În cel mai scurt timp posibil urmează să fie semnat un acord între Ligă, Comisia Centrală a Arbitrilor și deținătorul drepturilor TV.

În perioada următoare vor avea loc și partide amicale în care arbitrii vor fi ajutați din cabina VAR, tocmai pentru a se familiariza cu noul sistem.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-21

In legatura cu acest articol...

ATAC informatic la clubul Manchester United. Ce s-a întâmplat

TRAFIC îngreunat pe DN1 după un accident în lanț

TRUMP păstrează încă șanse pentru un al doilea mandat la Casa Albă. The Epoch Times: „Alegerile sunt departe de a se fi terminat!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE