2024-04-25 15:30

Valentin Mihăilă a înscris primul său pentru Parma, în Cupa Italiei

 |  09:40
Valentin Mihăilă a înscris primul său pentru Parma, în Cupa Italiei

Atacantul român Valentin Mihăilă a marcat primul său gol pentru formaţia Parma, învinsă de Lazio cu scorul de 2-1, joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în optimile de finală ale Cupei Italiei la fotbal.

Lazio, la care fundaşul Ştefan Radu a rămas pe banca de rezerve, a deschis scorul prin Marco Parolo (23), cu o lovitură de cap. Parma a egalat în min. 83, prin Mihăilă, care a dejucat ieşirea la ofsaid a gazdelor şi a marcat cu toată opoziţia portarului Thomas Strakosha. Anterior, jucătorul transferat în toamnă de la Universitatea Craiova avusese o bară.

Lazio a marcat golul victoriei cu şansă, după ce mingea trimisă de Vedat Muriqi în bară l-a lovit pe portarul Simone Colombi şi a intrat în plasă (90). Lazio mai avusese două bare, prin Muriqi şi Andreas Pereira.

Pe banca de rezerve a parmegianilor s-a aflat şi tânărul fundaş român Reinaldo Radu.

Mihăilă a fost titular în premieră la Parma, pentru care a mai jucat trei meciuri, toate în Serie A.

În sferturile de finală, Lazio o va înfrunta pe Atalanta, miercuri, când va avea loc şi partida dintre Juventus şi SPAL Ferrara. Marţi se va juca duelul Inter Milano - AC Milan, iar joi va avea confruntarea SSC Napoli - Spezia Calcio.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE