2024-04-24 14:10

Un nou FOCAR de CORONAVIRUS la FCSB: Toni Petrea și Thomas Neubert sunt infectați: Ce jucători se află în aceeași situație?

 |  10:38
Un nou FOCAR de CORONAVIRUS la FCSB: Toni Petrea și Thomas Neubert sunt infectați: Ce jucători se află în aceeași situație?

Un nou focar de coronavirus la FCSB. Antrenorul Toni Petrea, preparatorul fizic Thomas Neubert dar și alți membri ai echipei tehnice, precum și un jucător, au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Surse ProSport susțin că antrenorul Toni Petrea, preparatorul fizic, Thomas Neubert, oficialul Marius Ianuli, jucătorul Andrei Miron și un membru al staff-ului (unul dintre masori) sunt cei care au contactat noul coronavirus. Din câte se pare, cel care va oferi indicații de pe banca tehnică în partida cu sârbii ar putea fi Mihai Pintilii.

„Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu. Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!” spunea recent Gigi Becali, la Digi Sport, care în momentul prezentării lui Sergiu Buș la FCSB anunța că nu va purta mască:

„Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE