2024-04-19 20:14

Un fotbalist român, aproape de transferul carierei: Un club important din Italia îl dorește

 |  16:00
Un fotbalist român, aproape de transferul carierei: Un club important din Italia îl dorește

Olimpiu Moruțan, mijlocașul ofensiv al celor de la Galatasaray, a impresionat în acest sezon la Pisa, acolo unde este împrumutat, iar datorită evoluțiilor bune ar fi intrat în vederile unui club de tradiție din Serie A.

Fotbalistul cu 5 selecții în naționala României ar fi intrat pe radarul celor de la FC Torino, ocupanta poziției a șaptea în clasamentul din Serie A, informează cei de la Tuttosport, citați de Digi Sport. 

Olimpiu Moruțan, pe lista lui FC Torino, locul 7 în Serie A

Potrivit sursei citate, oficialii grupării torineze ar fi rămas impresionați de calitățile fotbalistului român, precum și de polivalența lui Olimpiu Moruțan, jucător care poate evolua în ambele benzi ale terenului, precum și în spatele vârfului. 

Cenk Ergun, directorul sportiv al lui Galatasaray, a vorbit despre posibilitatea ca Pisa să-l transfere pe Moruțan: „Până acum nu au făcut o ofertă pentru Moruțan. Se uită la bugetul lor și analizează. Moruțan e important pentru Pisa. Discut cu antrenorul echipei și este mulțumit de el. Dar încă nu am primit nimic oficial.

Dacă Pisa va câștiga Serie B și va promova, va intra în vigoare opțiunea de transfer. E obligatorie. Dacă îmi aduc bine aminte, suma va fi de 5,5 milioane de euro. 

Să vedem ce va fi. Împrumutul va continua până la finalul sezonului. Atunci se va face o evaluare și vom vedea ce va fi”, a declarat Cenk Ergun, pentru presa din Turcia, în luna ianuarie.

Cumpărat de Galatasaray de la FCSB în 2021, pentru 3,8 milioane de euro, Moruțan a rezistat un singur an în Istanbul. În august a fost împrumutat la Pisa, unde a devenit piesă de bază. Românul a adunat 23 de apariții, a marcat 5 goluri și a livrat 7 pase de gol în acest sezon pentru Pisa, în toate competițiile. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE