2024-04-24 15:00

ULTIMA ORĂ: Robert Glință se RETRAGE din activitatea competițională la doar 25 de ani

 |  15:40
ULTIMA ORĂ: Robert Glință se RETRAGE din activitatea competițională la doar 25 de ani

Sportivul Robert Glință se retrage din activitatea competițională la doar 25 de ani. Acesta a făcut anunțul surprinzător într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

”A venit timpul să fac un pas înapoi din activitatea competițională de înot.

Prin coborâșuri și urcușuri, acest sport m-a învățat atât de mult și m-a făcut să evoluez în omul care sunt astăzi.

Chiar dacă este durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiție prin muncă multă pentru a realiza un scop și a trece peste obstacole, toate au prins rădăcini adânci și vor rămâne mereu cu mine.

Nimic din toate astea nu au fi putut fi posibile fără oameni cu care am lucrat de-a lungul drumului. Fiecare dintre ei a jucat un rol imens și și-a lăsat o amprentă importantă în carierea și viața mea. Pentru ei, nu-mi pot exprima îndeajuns recunoștința.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi i-a adus acest drum, legăturile sufletești care merg dincolo de viața de înotător, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii sau trofee de-a lungul drumului.

Vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor și fanilor pentru că m-ați susținut mereu și ați crezut în mine, indiferent de situație. 

Resursele mele s-au terminat și este timpul să mă ocup și să mă îngrijesc de sănătatea mea fizică, mentală, emoțională și spirituală pentru că sunt doar un om până la urmă.

A venit timpul să fac un pas înapoi din activitatea competițională de înot” a scris Robert Glință pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE