2020-12-01 16:28

UEFA: Spectatorii pot reveni în tribune la Supercupa Europei

 |  18:37
UEFA: Spectatorii pot reveni în tribune la Supercupa Europei

UEFA a anunţat marţi că va autoriza revenirea spectatorilor la Supercupa Europei de la Budapesta, în limita a 30% din capacitatea stadionului, menţinând măsura disputării cu porţile închise pentru celelalte meciuri internaţionale din startul sezonului, informează AFP.

Supercupa Europei, dintre Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Sevilla FC, deţinătoarea Europa, pe 24 septembrie, ar deveni astfel primul meci internaţional care se va disputa cu public după izbucnirea pandemiei de coronavirus pe continent.

"Deşi este important să arătăm că activităţile fotbalistice pot continua chiar şi în timpul acestei perioade dificile, fără suporteri, jocul pierde o parte din sufletul său. Sperăm că Supercupa la Budapesta va servi drept meci pilot şi va marca astfel începutul întoarcerii suporterilor pe stadioane", a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

UEFA a precizat că numărul spectatorilor nu va depăşi 30% din capacitatea stadionului Puskas, care poate găzdui în mod normal peste 65.000 de oameni.

Ungaria a fost una din primele ţări europene ce au permis revenirea fanilor pe stadioane pentru meciurile din campionatul său, încă de la mijlocul lui iunie.

Tot marţi, comitetul executiv al UEFA a confirmat că toate celelalte partide internaţionale vor avea loc cu porţile închise. Măsura vizează şi meciurile Românei din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, de pe 4 septembrie, respectiv 7 septembrie.

Această decizie este valabilă "până la noi ordine", a indicat UEFA, conform Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE