2024-04-19 22:56

Trei fotbaliști de la naționala de tineret au făcut SCANDAL în avion. Selecționerul Florin Bratu confirmă incidentele

 |  20:51
Trei fotbaliști de la naționala de tineret au făcut SCANDAL în avion. Selecționerul Florin Bratu confirmă incidentele

Haos în avionul cu care naționala U-21 care s-a întors din Spania, acolo unde reprezentativa de tineret a desfășurat un stagiu de pregătire. Trei dintre jucătorii români au deranjat un cuplu din aeronavă cu limbajul și gesturile lor vulgare, dar că nici nu purtau corespunzător masca de protecție.

În culpă sunt George Cîmpanu (21 de ani, extremă dreaptă), Ștefan Baiaram (18 ani, extremă stângă) și Jovan Markovic (20 de ani, atacant), toți fotbaliști la CSU Craiova.

Florin Bratu, selecționerul României U21, nu a fost prezent în aeronavă. Acesta a plecat în Germania pentru a asista la amicalul Germania U20 - România U20 4-0. Antrenorul confirmă incidentele.

„Am vorbit cu Baiaram, cu Cîmpanu, mi-au spus că s-a exagerat puțin. Au fost mici probleme. Sunt niște adolescenți, care se mai tachinează în glumă. Nu e bine ce-au făcut, sunt într-un spațiu public, reprezintă naționala României. Însă echipa venise după 3 ore și jumătate de zbor de la Malaga la Viena, 6 ore și jumătate de stat în tranzit. După, încă o oră de zbor. Situația aceasta pandemică... există nervozitate, vrei să ajungi acasă după 10 de zile de cantonament. Plus că suntem destul de sensibili în această perioadă. Ei nu au dreptul să reacționeze, îmi cer eu scuze public față de domnul respectiv și de soția dânsului. O să încercăm să-i dezvoltăm în continuare pe acești jucători. Suntem tot timpul expuși, și în autocare, și în avioane, și la antrenamente. Trebuie să avem o conduită foarte bună. Cred că au înțeles. Vom încerca să prevenim aceste lucruri pe viitor”, a declarat Bratu la Digi Sport 1.

foto: digisport.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE