2021-08-01 09:42

TRAGEDIE. Jucătoarea de tenis de masă Valeria Borza a murit la numai 29 de ani

 |  10:44
TRAGEDIE. Jucătoarea de tenis de masă Valeria Borza a murit la numai 29 de ani

Jucătoarea de tenis de masă Valeria Borza, în vârstă de 29 de ani, legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy, a încetat din viaţă, joi seară, din cauza unei meningite bacteriene. Moartea sportivei i-a şocat pe toţi cei care o cunoşteau, mai ales că tânăra nu era cunoscută cu probleme grave de sănătate.

Potrivit prosport.ro, sportiva din Caransebeş se îndrepta spre un autobuz care urma să o ducă spre aeroportul din Charleroi pentru a veni în România. Valeria Borza a acuzat dureri de cap extrem de puternice, a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, Valeria Borza a încetat din viaţă la ora 18.15.

“Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene”, a declarat pentru ProSport jucătoarea Eliza Samara.

“S-a născut la Caransebeş, iar de la vârsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistriţa. A stat acolo până a terminat junioratul. E medaliată la Europenele de cadeţi în proba pe echipe şi avea foarte multe calităţi. După ce a terminat junioratul, Vali a mers mai întâi în Spania, iar apoi în Franţa, unde se stabilise. Sunt foarte trist", a spus şi Viorel Filimon, fost antrenor al Valeriei Borza şi actualul selecţioner al reprezentativei feminine.

Presa din Franţa a anunţat că sportiva trebuia să se întoarcă astăzi în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE