2024-04-25 12:47

Tenis. Ashleigh Barty NU va participa la turneul de la Roland Garros. Mesajul deținătoarei trofeului

 |  11:00
Tenis. Ashleigh Barty NU va participa la turneul de la Roland Garros. Mesajul deținătoarei trofeului

Jucătoarea de tenis Ashleigh Barty, numărul unu mondial, a anunţat marţi că nu va participa la turneul de la Roland Garros din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

"Openul Franţei de anul trecut a fost turneul cel mai special din cariera mea şi nu a fost o decizie pe care am luat-o cu uşurinţă", a explicat pe reţelele de socializare Barty (24 ani), care a renunţat deja anul acesta la US Open, competiţie care se derulează în prezent la New York.

"Sunt două motive care au stat la baza deciziei mele: primul îl reprezintă riscurile sanitare care există încă din cauza Covid, cel de-al doilea este pregătirea mea, care nu a fost ideală, în condiţiile în care antrenorul meu nu a putut fi alături de mine din cauza închiderii frontierelor în Australia", a adăugat jucătoarea din Ţara Cangurilor.

Ashleigh Barty locuieşte şi se pregăteşte la Brisbane, în timp ce antrenorul ei, Craig Tyzzer, trăieşte la Melbourne, oraş izolat de două luni din cauza unui nou val al epidemiei de coronavirus, iar deplasările dintre cele două metropole nu sunt autorizate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE