2024-04-20 07:45

Şumudică și-a anunțat DEMISIA de la Rizespor: "Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă"

 |  22:10
Şumudică și-a anunțat DEMISIA de la Rizespor: "Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă"

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, miercuri seară, după ce Rizespor a pierdut cu 1-2 meciul cu echipa Kayseripor, că intenţionează să se despartă de gruparea din Rize.

“Am fost un meci sub controlul nostru din primul minut până în ultimul, dar acest lucru nu este suficient pentru a câştiga. Am avut un adversar care joacă pe contraatac. Am primit două goluri. Am primit încă o dată am primit goluri din fază fixă. Mereu primim aceleaşi goluri. Discutăm asta înainte de meci, prezentăm fazele în analize, le spun jucătorilor că trebuie să îşi asume responsabilitatea, dar primim mereu aceleaşi goluri. Cred că am făcut totul pentru Rizespor.

Am început să mă îmbolnăvesc din cauza stresului. Intenţionez să discut cu preşedintele clubului. Trebuie să luăm o decizie bună pentru echipă. Poate ar fi bună o schimbare. Un şoc ar putea fi bun pentru echipă. Pentru prima dată în cariera mea de 20 de ani nu reuşesc cu o echipă. Asta mă întristează. Este greşeala mea, nu acuz pe nimeni.

A fost greşeala mea că am venit la jumătatea sezonului. Îi mulţumesc Turciei. Le mulţumesc tuturor, suporterilor, conducerii clubului. Au avut încredere în noi, dar cred că astăzi am ajuns la despărţire. Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă”, a spus Şumudică, potrivit news.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE