2020-10-22 12:06

START PLAY-OFF / PLAY-OUT. Mangia și tactica de a-și adormi adversarele la titlu

 |  14:27
START PLAY-OFF / PLAY-OUT. Mangia și tactica de a-și adormi adversarele la titlu

CSU Craiova este considerată outsiderul la titlu în acest sezon, însă distanța până la primul loc, ocupat de CFR Cluj, este de doar patru puncte, iar de FCSB, locul doi, de doar două puncte. În ciuda acestui aspect, Denis Mangia, antrenorul oltenilor, încearcă să-și adoarmă adversarele, și afirmă că echipa sa trebuie să se gândească să câştige fiecare meci în parte, nu să-şi facă socoteli de câștigarea campionatului. Trupa din Bănie joacă sâmbătă, de la ora 20.45, primul meci din play-off , acasă, cu Astra Giurgiu.

"Începe un nou campionat, scurt, cu numai zece meciuri. În opinia mea, cele două echipe din frunte au cele mai mari şanse la titlu, dar toate cele şase din play-off au şanse. Cine este mai bun din puncte de vedere fizic şi psihic are şansele cele mai mari la titlu. Faptul că o victorie aduce trei puncte poate schimba un pic atitudinea echipelor. Sunt două posibilităţi, să rişti un pic să iei cele trei puncte sau să nu rişti, ca să nu rişti să pierzi. Cred că ştiţi mentalitatea mea. Ştiu că anul trecut, multe meciuri din play-off s-au terminat la egalitate. O echipă care câştigă face diferenţa mai mare, pentru că victoriile cântăresc mai mult. Noi nu ne schimbăm ideea de joc, vom continua al fel. Vreau ca echipa mea să se gândească numai la fiecare meci care urmează, nu să se gândească la un egal aici sau la o victorie dincolo... Nu e bine dacă începem să lucrăm cu calculatorul. Universitatea Craiova trebuie să se gândească numai la a da totul pentru a câştiga meciul de mâine, nu la altceva (n.r. - la event)", a declarat Mangia.

"Ieri, au fost jucători un pic obosiţi, dar e normal după două zile de la meci. Vom vedea azi care e starea lor şi vom lua o decizie pentru partida cu Astra. Am jucat în acest sezon 31 de meciuri, fără a lua în considerare amicalele, şi unii jucători au evoluat în multe dintre aceste întâlniri. Vom vedea cum se vor recupera. Trebuie să iau în considerare jucătorii care au jucat bine în ultima perioadă, dar şi starea de oboseală a lor. Voi alege cei mai buni jucători care pot evolua cu Astra. Singura dificultate avută a fost că până azi nu ne-am antrenat pe un teren natural, ci numai pe artificial, ceea ce nu e bine în opinia mea. Azi vom intra pe o suprafaţă cu iarbă naturală", a ]ncheiat antrenorul italian.

PROGRAMUL ETAPEI

Vineri

Botoșani - Juventus, ora 18.00

CFR Cluj - CSMS Iași, ora 20.45

Sâmbătă

Concordia - Sepsi

Craiova - Astra

Duminică

Voluntari - ACS Poli

FCSB - Viitorul

Luni

Dinamo - Gaz Metan

Foto: csuc.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE