2024-04-20 07:38

Șoc la US Open. Favoritul turneului, Novak Djokovic, a fost DESCALIFICAT

 |  11:12
Șoc la US Open. Favoritul turneului, Novak Djokovic, a fost DESCALIFICAT

O veste șocantă vine de la US Open. Principalul favorit al turneului de la New York, Novak Djokovic, a fost eliminat pentru un gest făcut din greșeală, declarat a fi ”nesportiv”.

Totul s-a întâmplat în meciul din turul 3, disputat contra ibericului Pablo Carreño Busta, la scorul de 5-5, când Djokovic a aruncat nervos o minge spre linia din spate a terenului.

În ciuda faptului că sportivul a încercat să convingă arbitrii că a fost un gest neintenționat, decizia lor rămâne neschimbată.

Djokovic și-a cerut scuze prin intermediul unei postări publicate pe o rețea socială.

„Întreaga situaţie m-a întristat mult şi mi-a lăsat o senzaţie de gol. M-am interesat de starea arbitrei de linie şi organizatorii turneului mi-au spus, mulţumesc lui Dumnezeu!, că se simte bine. Îmi pare foarte rău că i-am provocat un asemenea stres. A fost atât de neintenţionat. Atât de greşit. Nu îi voi dezvălui numele, pentru a-i respecta confidenţialitatea.

În ceea ce priveşte descalificarea mea, trebuie să mă uit în înteriorul meu, să lucrez la dezamăgirea mea şi să transform toate acestea într-o lecţie, pentru dezvoltarea şi evoluţia mea ca jucător şi ca persoană.   

Îmi cer scuze US Open şi tuturor celor asociaţi pentru comportamentul meu. Le sunt foarte recunoscător echipei şi familiei mele pentru că au fost stânca mea de susţinere, şi fanilor pentru că mi-au fost mereu alături. Mulţumesc şi îmi pare rău, a scris Djokovici pe Instagram.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE