2024-04-25 14:19

Simona Halep, eliminată de la Indian Wells

 |  09:39
Simona Halep, eliminată de la Indian Wells

Simona Halep (17 WTA) a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), scor 5-7, 4-6, în turul trei de la Indian Wells.

Partida de la Indian Wells a început echilibrat, cu câte trei game-uri câștigate de fiecare sportivă pe propriul serviciu. La 3-3, a apărut primul break al meciului, adjudecat de Aliaksandra Sasnovich după ce Simona Halep avusese 40-0.

Sportiva din Belarus a reușit să-și confirme break-ul pe propriul serviciu, pentru 5-3, dar diferența a redevenit de un game după ce Simona Halep a luat următorul game, datorită căruia a rămas în meci. Românca a reușit să facă rebreak-ul, pentru 5-5, însă a urmat un break și pentru Aliaksandra Sasnovich, care și-a adjudecat și următorul game pe propriul serviciu și, totodată, setul.

Actul secund a început cu Aliaksandra Sasnovich la conducere, inclusiv pe tabela de scor, 2-0. Simona Halep a reușit, totuși, să revină și a luat trei game-uri consecutive, unul pe serviciul advers.

Simona Halep, învinsă de Aliaksandra Sasnovich în două seturi la Indian Wells

De la 3-2 pentru Simona Halep, în actul secund s-a instaurat echilibrul, care a existat și în debutul setului inaugural. Până la 4-4, însă, când Aliaksandra Sasnovich a făcut break-ul. Bielorusa s-a impus și pe propriul serviciu și a câștigat setul doi și meciul.

Astfel, Aliaksadra Sasnovich, cea care o eliminase pe Emma Răducanu în turul doi, a învins-o pe Simona Halep, la capătul unui meci de o oră și 40 de minute, și s-a calificat în optimile Indian Wells, acolo unde va întâlni câștigătoarea meciului dintre Petra Kvitova și Victoria Azarenka.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE