2024-04-20 15:03

Sepsi Sf. Gheorghe și-a găsit ANTRENOR. Italianul Bergodi va conduce echipa

 |  19:48
Sepsi Sf. Gheorghe și-a găsit ANTRENOR. Italianul Bergodi va conduce echipa

Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru preluarea conducerii tehnice a echipei din Liga I.

"Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi pentru postul de antrenor principal şi urmează ca el să conducă luni, 11 octombrie, primul antrenament oficial la echipa noastră. În vârstă de 56 de ani, Cristiano Bergodi şi-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2021/2022, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi!", a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe printr-un comunicat de presă.

Tehnicianul Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.

Italianul îi succede la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sfântu Gheorghe lui Leo Grozavu, care a fost demis de conducerea clubului la finalul lunii septembrie. Interimatul a fost asigurat de antrenorii secunzi Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE