2021-07-26 22:47

Selecţionerul Victor Piţurcă amână o nouă etapă de Liga 1 din cauza barajul lui Grecia

 |  18:17
Selecţionerul Victor Piţurcă amână o nouă etapă de Liga 1 din cauza barajul lui Grecia

Florentin Dincă

La fel ca înaintea dublei cu Ungaria şi Turcia, atunci când la cererea expresă a lui Victor Piţurcă, Liga 1 a fost amânată trei săptămâni (două etape), şi înaintea barajului cu Grecia (15 şi 19 noiembrie), selecţionerul a solicitat amânarea la acea vreme a încă unei etape. Şi cum interesul naţionalei primează, Mitică Dragomir se dă peste cap şi rezolvă dolenţa lui Piţi, chiar dacă steliştii vor urla de nervi, ei având deja două meciuri amânate, cu Astra şi Chiajna, plus programul aglomerat datorat meciurilor din Liga Campionilor.

Selecţionerul Victor Piţurcă amână o nouă etapă de Liga 1 din cauza barajul lui Grecia
zoom
Dacă ne calificăm la Mondiale imposibilul devine posibil. Nu am loc de întors. Mă aştept să fie scandal cu cei de la Steaua, dar nu avem ce să facem. Când a fost interesul Stelei în decursul timpului, nu i-am refuzat niciodată. Acum e interesul naţionalei. Asta este, unii înţeleg, alţii nu. Trebuie să îi mulţumim pe toţi. Dacă nu ne calificăm, atunci vom avea o vară cu fotbal. Ne ducem în vară cu meciurile, nu mai începem cu decembrie sau altceva, că altfel e nenorocire. Dacă ne calificăm ar trebui să jucăm şi în ianuarie, pentru că trebuie să terminăm campionatul pe 3 mai. E aproape imposibil. Dacă nu jucăm toată iarna e aproape imposibil să terminăm campionatul”, spune Dragomir.

Şeful de la Ligă susţine că din cauza acestei probleme vor avea de suferit grupările care nu şi-au montat instalaţie de încălzire a gazonului: “Când eu am prevăzut acest lucru şi am cerut ca toate echipele să aibă terenuri încălzite, parcă am ştiut ce o să se întâmple. Acum, cine nu are teren încălzit va juca pe gheaţă. Dar noi nu o să dăm voie şi atunci, altă drăcie, o să se amâne alte meciuri sau o să joace pe un teren două trei echipe. Cred că vreo două sau trei nu au încălzire”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-23

In legatura cu acest articol...

GRECIA – ROMÂNIA, în barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE