2021-09-22 00:20

Sandu îl laudă pe Piţurcă: „Este un învingător”

 |  18:24
Sandu îl laudă pe Piţurcă: „Este un învingător”

Linişte şi optimism înaintea dublei pe care România o are cu Ungaria şi Turcia, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014. Şeful FRF, Mircea Sandu, l-a lăudat miercuri pe selecţionerul Victor Piţurcă, despre care a spus că “este un învingător”.

“Prin ambiţiile pe care le arată, Victor Piţurcă este un învingător. Aşteptăm un stadion arhiplin la meciurile cu Ungaria şi cu Turcia. Gazonul arată excepţional, mai trebuie schimbate doar câteva scaune. Am vorbit cu Piţurcă şi cu jucătorii. Ei au înţeles că partida cu Ungaria este una specială. O victorie ne apropie mai mult de locul doi, iar pe unguri îi îndepărtează. Vrem să facem pasul următor către un obiectiv nefixat, acela de a merge la Campionatul Mondial din 2014”, a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a apreciat concentrarea jucătorilor şi crede că partida cu Ungaria ste cea mai importantă pentru tricolori.

“Fotbaliştii sunt conectaţi la meci. Cine poartă tricoul echipei naţionale, trebuie să fie conştient de jucătorii care au purtat numerele lor. Tricoul cu numărul 9 spre exemplu, a fost purtat de Dumitrache, Cămătaru şi Răducioiu. Marica sau cine va avea numărul 9 trebuie să se concentreze pentru jocul cu Ungaria (..) Luni şi marţi am fost la echipă. Este o concentrare mai mare decât ce am văzut în ultimul timp. Sigur, sunt unele probleme, Torje, Marica şi Chiricheş, fie nu au echipă, fie nu au jucat. Dar, eu cred că prin mobilizare, românii pot obţine victoria. Meciul cu Ungaria este meciul grupei pentru noi”, a afirmat Sandu, care a comentat şi situaţia lui Adrian Mutu:” El trebuie să înţeleagă că există superiori. În fotbal, superior este antrenorul care decide şi este responsabil. Fotbaliştii vin la naţională şi pleacă, dar selecţionerul rămâne. Unii spun că Mutu nu este pregătit să joace un meci întreg la Ajaccio. Când Adrian Mutu va juca bine şi va înscrie goluri, sunt sigur că va fi selecţionat”.

România va întâlni pe 6 septembrie Ungaria, iar pe 10 Turcia, ambele pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-09-04

In legatura cu acest articol...

Oracolul din Bălceşti a grăit: România, în Brazilia! Steaua, surpriza în Ligă! Taher, mănuşă la Rapid!

Piţurcă: Să câştigăm şase puncte din dubla cu Ungaria şi Turcia!

Victor Pițurcă a anunțat lotul pentru dubla cu Ungaria și Turcia

Adrian Mutu nu a fost convocat la echipa naţională de Victor Piţurcă pentru dubla cu Ungaria şi Turcia
Parerea ta...

DAN
04 Sep 2013

Lasa sa se califice prima data la mondiale si mai apoi saq-i spuneti invingator!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE