2024-04-25 00:28

România A PIERDUT cu 4-0 în faţa Coreei de Sud la Jocurile Olimpice

 |  17:40
România A PIERDUT cu 4-0 în faţa Coreei de Sud la Jocurile Olimpice

Reprezentativa olimpică de fotbal a României a fost învinsă categoric de Coreea de Sud, cu scorul de 4-0.

România a jucat în 10 oameni încă din minutul 45, după eliminarea lui Ion Gheorghe, care a primit cel de-al doilea cartonaș galben.

Naţionala olimpică a României a fost dominată de coreeni pe întreaga durată a meciului, tricolorii ajungând sporadic în faţa porţii adverse, dar fără să producă situaţii clare de gol. 

Aioani a avut mai multe intervenţii salvatoare, în faţa atacanţilor asiatici, parând în două rânduri chiar din situaţie de unu la unu.

Coreea de Sud a deschis scorul în minutul 27, după autogolul lui Marius Marin.

În minutul 45, Gheorghe a fost eliminat după cumulul de cartonașe galbene. 

Ambele cartonaşe galebene au fost evitabile, Ion Gheorghe fiind penalizat pentru proteste şi pentru o lovitură cu cotul. 

Coreenii au continuat ofensiva și în a doua repriză, tricolorii având mari dificultăţi în a trece dincolo de jumătatea terenului. 

Golul doi al asiaticilor a fost cât o jumătate de autogol, şutul lui Dong-Gyeong Lee din afara careului fiind deviat de Ciobanu, în proprie poartă.

În minutul 83, Grigore a avut o intervenţie neglijentă în careu şi Coreea de Sud a primit un penalty, transformat de Kang-In Lee. 

În minutele suplimentare de joc, defensiva Românie a fost inexistentă la o pătrudere, acelaşi Kang-In Lee închizând tabela, pentru 4-0. 

În cealaltă partidă din grupă, Honduras a învins Noua Zeeladă, cu 3-2, astfel toate cele 4 echipe au acum câte 3 puncte, clasamentul fiind condus de Coreea de Sud, urmată de Honduras, pe doi, Noua Zeelandă, pe trei, şi România pe 4. 

Pentru tricolori urmează partida cu Noua Zeelandă, miercuri de la ora 11.30, ora României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE