2022-08-15 22:58

Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul, s-a SINUCIS. Avea 32 de ani

 |  10:15
Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul, s-a SINUCIS. Avea 32 de ani

Roland Stănescu, fost atacant la echipe de fotbal precum Petrolul sau FC Argeș, a murit, după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Voluntari.

Tragedia a avut loc sâmbătă, iar fostul fotbalist, în vârstă de 32 de ani, nu mai era legitimat la nici un club începând cu anul 2019, potrivit gsp.ro.

”Pe 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă.

Roland Stănescu, un fotbalist atipic: A terminat Relații Economice Internaționale la ASE

Roland Stănescu a fost un fotbalist atipic, asta pentru că s-a ținut și de școală, dar și de fotbal. A luat 9,61 la BAC, a terminat Relații Economice Internaționale la ASE, totul în timp ce făcea pași spre fotbalul mare.

”A fost o ambiție a părinților mei să mă țin de școală. Tata îmi spunea că pot merge la fotbal atât timp cât mă țin de școală. La examenul din clasa a VIII-a am luat 10 la matematică, doar doi copii reușisem asta în Gorj.

Am intrat la liceu de matematică-informatică, la prima clasă. La BAC din cele 6 materii cum am dat eu atunci, la 4 dintre ele am luat 10 (biologie, engleza și română probele orale si sport). 

La limba română la scris am luat 9, iar la matematică 8.70, medie 9,61”, povestea Roland Stănescu, în anul 2017.

Tragedia nu ar fi fost însă rezultatul unui accident, potrivit observatornews.ro

Apropiaţi de-ai bărbatului au mărturisit că acesta ar fi suferit de probleme psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de suicid.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE