2024-04-19 19:51

Robert Glință, noi PERFORMANȚE la Campionatele Europene de natație în bazin scurt

 |  19:38
Robert Glință, noi PERFORMANȚE la Campionatele Europene de natație în bazin scurt

Sportivul Robert Glință. în vârstă de 24 de ani, a câștigat medalia de argint la proba de 100 de metri spate, în cadrul Campionatelor Europene de natație în bazin scurt. Miercuri, Robert Glință a câștigat medalia de bronz la proba de 50 de metri spate.

„Robert, legitimat la CS Dinamo, a condus jumătate de cursă și a terminat distanța în 49.31 secunde. Robert a fost al doilea după rusul Kolesnikov. Pe locul trei a terminat grecul Christou.”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român, pe pagina lor de Facebook.

Robert Glință era pe primul loc, după primele două lungimi de cursă, dar acesta a cedat în partea finală. Sportivul a încheiat cursa cu timpul de 49,31, fiind detronat de către rusul Kliment Kolesnikov cu 49,13 secunde. Pe locul al treilea, grecul Apostolos Christou a terminat cursa cu timpul de 49,87 de secunde.

David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câștigat prima semifinală a probei de 200 de metri liber, calificându-se în finală. Cursa finală va avea loc sâmbătă, la ora 17:36.

Marți, David Popovici, tânăra speranță a înotului românesc, a început cu stângul aventura la Campionatele Europene de natație din Kazan, Rusia, ratând calificarea în finala de la proba de 400 m liber din cauza unei greșeli incredibile, deși își conducea detașat seria și părea că se îndreaptă fără emoții spre ultimul act.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE