2021-01-28 04:51

Regretele tardive ale lui Șumudică. Antrenorul a "bocit" la despărțirea de Gaziantep

 |  18:47
Regretele tardive ale lui Șumudică. Antrenorul a "bocit" la despărțirea de Gaziantep

Tehnicianul Marius Şumudică a plâns într-o conferinţă de presă susţinută la despărțirea de Gaziantep, recunoscând că a greșit în conflictul purtat cu șefii clubului, însă susține că mazilirea sa ar fi fost din cauza unei glume, informează, joi, fotomac.com.tr.

“Sunt foarte trist. Mă întreb, încerc să înţeleg dacă Gaziantep este casa mea sau România este casa mea. Vreau să mă întorc acasă, dar nu pot. Aici a devenit acasă. Tot ce am făcut aici a fost din inimă. Săptămâna trecută voiam să obţin paşaport turcesc, iar acum totul s-a schimbat. Noi aici am umplut împreună paharul gol, dar să se termine totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o nu poate fi acceptat. Am obţinut succese. Îmi felicit toţi jucătorii. Jucătorii şu 90 la sută din angajaţii clubului mi-au trimis mesaje în care scriau că le pare rău. Le mulţumesc tuturor, tuturor conducătorilor, pentru tot. Nu mai sunt puternic ca un turc, pentru că plâng în faţa voastră. Aceste lacrimi sunt lacrimile unei munci de 18 luni”, a afirmat Şumudică.

“Le cer iertare oamenilor din Gaziantep şi Turciei. Regret ce am spus. Dacă am fi continuat împreună am fi luptat pentru cupele europene. Sunt trist, încă visez atunci când mă trezesc că merg la club cu maşina, mă gândesc la asta. În regulă, am greşit, îmi cer iertare, dar nu am jignit pe nimeni, nu am supărat pe nimeni. Însă din păcate drumurile ni s-au despărţit. Nu trebuia să fie aşa, dar din păcate s-a întâmplat. Sunt trist şi pentru că nu ne-am putut bucura alături de suporteri de victoriile importante obţinute”, a încheiat antrenorul român.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE