2022-01-21 02:15

Peluza Cătălin Hîldan, APEL la ajutorarea unei fetiţe bolnave de leucemie

 |  19:25
Peluza Cătălin Hîldan, APEL la ajutorarea unei fetiţe bolnave de leucemie

Peluza Cătălin Hîldan a făcut apel, luni, la ajutorarea unei fetiţe bolnave de leucemie. Copila este în clasa a VI-a şi este fiica unui suporter dinamovist.

"Câinilor, avem nevoie de voi! Mereu ne-am adunat la greu, atunci când Dinamo a avut nevoie de noi sau când unul dintre ai noştri a trecut prin momente grele.  Unul dintre colegii noştri dinamovişti are mare nevoie de ajutor. Fetiţa lui de clasa a 6-a a fost diagnosticată cu leucemie.Are nevoie de donare de sânge. Este acceptată orice grupă sanguină, la orice centru de donare din ţară, cu specificaţia "Pentru Drăghici Maria Gabriela, internată la Spitalul Fundeni din Bucureşti''.

"Vă mulţumim în numele familiei. Tatăl Mariei, Nicuşor Drăghici, este cunoscut pe paginile şi grupurile de dinamovişti sub numele Nick Carter. Este foarte implicat activ în în efortul nostru comun de a salva Dinamo. Haideţi să fim de ajutor, haideţi să fim o familie, câinilor!

În acest caz orice ajutor financiar este mai mult decât binevenit. Cei care doresc şi pot să o facă, haideţi să îl ajutăm şi financiar, indiferent de sumă. Dumnezeu să dea vindecare fetiţei!  CONT BANCAR BT: Drăghici NicuşorRO16BTRLRONCRT0325061501", se arată în comunicatul Peluzei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE