2021-07-26 23:56

ECHIPA NAŢIONALĂ. Pe 16 decembrie se poate decide soarta lui Victor Piţurcă

 |  18:00
ECHIPA NAŢIONALĂ. Pe 16 decembrie se poate decide soarta lui Victor Piţurcă

Florentin Dincă

Peste nici două săptămâni va avea loc Comitetul Executiv al FRF. Tot atunci va fi analizată prestaţia echipei naţionale, cea care a ratat calificarea la turneul final din Brazilia de anul viitor. Se va decide şi soarta lui Victor Piţurcă, scaunul selecţionerului fiind în aer după alegerile din primăvară de la Federaţie. Piţi are contract până în 2016 cu FRF, însă noul preşedinte al forului, indiferent că el va fi Gică Popescu, Răzvan Burleanu sau altcineva, nu are în plan reconfirmarea în funcţie a actualului selecţioner.

“Într-o dublă în care aveam şanse reale nu am reuşit ceva spectaculos. E foarte puţin. Deocamdată nu putem cu naţionala, credeţi că întâmplător eu am fixat obiectiv calificarea în 2016? Formatul competiţiei de atunci va fi unul destul de permisiv, pentru că se vor califica echipele de pe locurile 1, 2 şi cinci echipe de pe locurile 3 din nouă grupe. Deci, indiferent cine va fi antrenorul echipei naţionale ăsta este un obiectiv destul de uşor de realizat”, a spus la Dolcesport Mircea Sandu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-03

In legatura cu acest articol...

Selecţionerul Victor Piţurcă trebuie demis după ratarea Mondialului din Brazilia

Echipa naţională putea pierde la masa verde turul barajului cu Grecia din cauza unei gafe a “copilului” lui Victor Piţurcă, Ovidiu Costeşin

UPDATE. Adrian Mutu: Trebuie să începem de la zero. Fără Mutu, fără Piţurcă, totul de la zero şi să creştem
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE